Advice söker Skattekonsult

 

Advice växer och söker nu en erfaren Skattekonsult. Letar du efter utvecklingsmöjligheter och vill ta ditt nästa steg i karriärsutvecklingen inom skattejuridik? Sök vår utannonserade tjänst!

Advice bildades 1992 som en oberoende skattebyrå, idag består Advice-paraplyet av ett glatt och trevligt gäng på 20 personer som arbetar med skatt, redovisning och familjejuridik. Vi är en konsultbyrå som framför allt arbetar med entreprenörer. Vi bistår våra kunder med långsiktig skatteoptimering, både för bolaget och för den enskilda ägaren. Vi är engagerade och lösningsorienterade med fokus på målet. På Advice vet vi att vi medarbetarna är vår styrka och håller därför teamkänslan och det sociala högt.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bestå bl.a. av skatterådgivning för olika företagsformer och dess ägare. Du kommer att planera och genomföra hållbara skattelösningar däribland omstruktureringar, generationsskiften och internationella ärenden i samband med in- och utflyttning mm. I dina arbetsuppgifter ingår även att upprätta och granska inkomstdeklarationer och agera som ombud i skatteärenden hos Skatteverket och förvaltningsdomstol. I din roll är det viktigt att du arbetar för att utveckla och upprätthålla långsiktiga och nära kundrelationer. Som skattekonsult på Advice förväntas du vara delaktig och bidra med idéer och positiv energi till vår verksamhet och dess utveckling.

Kompetenskrav

Relevant utbildning inom juridik eller ekonomi samt ett par års erfarenhet inom skatterådgivning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som samvetsgrannhet och hög social förmåga, samt förmågan att skapa kreativa lösningar. Andra viktiga egenskaper är förmågan att kunna bygga långsiktiga kundrelationer samt förståelse för affärsutveckling.

Vi erbjuder

Tjänsten är heltid på 37,5 tim/vecka. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, omfattande försäkringspaket, tjänstepension, friskvård, förmånligt arbetsredskap/officepaket, konferensresor, sociala aktiviteter mm.

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2022-03-09 men tveka inte att skicka in din ansökan redan nu eftersom rekrytering sker löpande.

Skicka din ansökan till Verksamhetschef/ HR-chef  nadia.svensson@advice.se bifoga CV och personligt brev.

För frågor om tjänsten vänligen vänd dig till Vd/Partner Mikael Westin mikael.westin@advice.se

Advice söker Office Manager 

Advice bildades 1992 som en oberoende skattebyrå, idag består Adviceparaplyet av ett glatt och trevligt gäng på 20 personer som arbetar med skatt, redovisning och familjejuridik. Vi är en konsultbyrå som framför allt arbetar med entreprenörer. Vi bistår våra kunder med långsiktig skatteoptimering, både för bolaget och för den enskilda ägaren. Vi är engagerade och lösningsorienterade med fokus på målet. På Advice vet vi att vi medarbetarna är vår styrka och håller därför teamkänslan och det sociala högt.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande. Du ska ta emot våra besökare, inkommande samtal samt hantera konferensdelen och mötesbokning. En stor del av arbetet innebär också att ansvara för kontorssysslor såsom dokumenthantering, beställningar, enklare rapporter mm.

Du ska koordinera och vara kontaktperson vid konferensresor, sociala aktiviteter, kundevent mm.

Kompetenskrav

Avslutad gymnasieutbildning. Tidigare erfarenheter av servicerelaterat arbete är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara serviceinriktad, initiativrik, prestigelös och positiv. Du måste klara av att arbeta i högt tempo. Du ska vara driven och intresserad av nya idéer runt förbättringsprocesser och rutiner. Du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint), samt mycket goda kunskaper i engelska. Meriterande om du har tidigare erfarenheter av att jobba i Visma och Wolters Kluwer program.

Vi erbjuder

Tjänsten är på heltid 8:30-17:00. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, omfattande försäkringspaket, tjänstepension, friskvård, förmånliga arbetsredskap, konferensresor, sociala aktiviteter mm.

Tillträde

Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2022-03-09 men tveka inte att skicka in din ansökan redan nu eftersom rekrytering sker löpande.

Skicka din ansökan till Verksamhetschef/ HR-chef nadia.svensson@advice.se bifoga CV och personligt brev.

För frågor om tjänsten vänligen vänd dig till Office Manager sheila.grimstig@advice.se

Extrajobb för juridikstudenter


Advice söker juriststudenter med intresse för skatterätt som kan arbeta extra under vårens deklarationsperiod.

Advice bildades 1992 som en oberoende skattebyrå, idag består Advicefamiljen av ett glatt och trevligt gäng på 20 personer som arbetar med skatt, redovisning och familjerätt.

Advice är en oberoende konsultbyrå som framförallt arbetar med ägarledda företag och dess ägare. Vi bistår våra klienter med långsiktig skatteoptimering, både för bolaget och för den enskilda ägaren.

Via redovisningen och familjerätten kan vi erbjuda våra kunder ett helhetstänk och vara med hela vägen från den löpande redovisningen, till deklarationen och samtidigt fånga upp eventuella familjerättsliga frågor som kan uppkomma.

På Advice arbetar vi med skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder inte färdiga produkter utan anser att lösningen alltid måste tas fram utifrån klientens specifika situation och behov – ingen klient är den andre lik.

Vi är engagerade och lösningsorienterade med fokus på målet. Vi anser att lösningen är viktigare än problemet och vill inte komplicera frågan för våra kunder utan istället erbjuda en lösning som passar dem.

På Advice vet vi att vi medarbetarna är vår styrka och håller därför teamkänslan och det sociala högt i form av Fredags-AW och roliga månadsaktiviteter för hela kontoret.

Vi söker just nu juriststudenter med intresse för skatterätt för extraarbete som deklarationshjälp under vårens deklarationsperiod. Som deklarationshjälp hos oss kommer du att upprätta inkomstdeklarationer för privatpersoner. Du kommer att bli en del av teamet och få insyn i vårt dagliga arbete som skattekonsulter och alla frågor som vi arbetar med. Arbetet ger dig en möjlighet att praktiskt utveckla dina kunskaper i skatterätt samtidigt som det ger en god inblick i jobbet som skattejurist i praktiken och kulturen hos oss på Advice.

Du ska ha klarat av kursen i skatterätt och kunna arbeta minst två vardagar i veckan från slutet av mars till mitten av juni 2022. Inkludera CV, personligt brev och betyg i din ansökan.
Sista ansökningsdag 2022-02-28 men tveka inte att skicka in din ansökan redan nu eftersom rekrytering sker löpande.

Skicka din ansökan till hanna.nisell.kjebon@advice.se

Har du frågor om tjänsten? Vänd dig till Hanna Nisell Kjebon  eller Christoffer Dahl.

Rulla till toppen
Scroll to Top